Gabriel Oprea, dupa sedinta coalitiei: Continuam sa sprijinim guvernul Ponta

0
9

Coalitia de guvernare pare sa se fi pus de acord in privinta sustinerii guvernului Victor Ponta. Dupa Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, si liderul UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, si-a declarat sprijinul pentru premierul judecat pentru presupuse fapte de coruptie.

 

Intr-o declaratie facuta la Parlament, in spiritul “interesului national”, Gabriel Oprea si-a declarat sprijinul politic pentru Victor Ponta, dar si pentru presedintele Iohannis.

 

"Suntem un partid serios, care se ține de cuvânt. (…) Ne menținem aceeași poziție de bun simț, în sensul că sprijinim coaliția, Guvernul din care facem parte, e normal, și îl sprijinim pe președintele României, Klaus Iohannis, pe toate problemele de securitate națională", a spus Oprea, citat de Agerpres.

 

Acelasi semnal a venit si de la presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea declarandu-si public sprijinul pentru Executivul Ponta.

 

"Coaliția susține în continuare Guvernul. Vom respinge moțiunea de cenzură, deci nu susținem demersul celor de la PNL. (…) Noi am luat o decizie politică acum și credem că parlamentarii noștri nu vor susține moțiunea de cenzură, adică nu o vor vota", a spus seful interimar al social-democratilor, dupa sedinta coalitiei de guvernare.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!