Hrebenciuc: Băsescu se întoarce la Cotroceni, azi, mâine, poimâine, când se întoarce de la crâşmă

0
4

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat luni, 27 august, că parlamentarii PNL şi PSD vor asigura cvorumul la şedinţa plenului celor două Camere ale Parlamentului, iar Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni "când vine de la crâşmă", relateaza Mediafax.

 

"Şi PNL şi PSD, colegii care sunt aici vor intra în sală. (…) Nu e răzgândire, ne-am consultat, că de aia a fost pauză de consultări. Să vedem ce e mai bine pentru ţară pentru că avem nişte obligaţii şi cu FMI, avem obligaţii şi cu Comisia Europeană, am vorbit şi cu cei de la Consiliul Europei, deci sunt totuşi obligaţii internaţionale care trebuie respectate şi respectul votului pentru cei 7,4 milioane de oameni care au votat pentru demiterea lui Băsescu nu înseamnă acum că trebuie să-i pedepsim ca să greşim economic", a susţinut Hrebenciuc.

El a fost întrebat dacă a primit mesaje de la instituţiile internaţionale.

  "S-a discutat şi cu ei, sigur că da. (…) Au fost discuţii, sunt tot timpul discuţiile acestea, nu sunt doar azi", a susţinut vicepreşedintele Camerei.

El a fost întrebat dacă Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni în cursul zilei de luni, ca urmare a citirii hotărârii Curţii Constituţionale privind referendumul din 29 iulie în plen astăzi.

"Nu ştiu dacă de astăzi, de mâine, de poimâine, când vine de la Millenium, de la crâşmă, pe unde e el acum, nu am înţeles…", a mai afirmat Hrebenciuc.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu s-a aflat, sâmbătă noaptea, la restaurantul Millenium din Constanţa, unde s-a întâlnit cu foştii săi colegi de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", pentru a sărbători 36 de ani de la absolvirea academiei.