ICCJ: Elena Udrea ramane in arest la domiciliu. Decizia e definitiva

0
5

Elena Udrea ramane in arest la domiciliu, au decis definitiv joi magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ). Decizia a fost luata in dosarul “Gala Bute”.

Instanta suprema a decis, pe 7 mai, ca Elena Udrea sa fie plasata in arest la domiciliu, astfel ca fostul ministru al Turismului a parasit Penitenciarul Targsor, unde era arestat preventiv, potrivit Ziare.com.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute pe 21 aprilie, fiind acuzata de luare de mita si abuz in serviciu. Ea a fost inchisa in acest dosar pe 25 februarie, astfel ca a stat in arest preventiv 72 de zile.

Pe 11 februarie, Elena Udrea fusese arestata preventiv intr-un alt dosar, Microsoft , insa cateva zile mai tarziu, pe 17 februarie, a fost plasata in arest la domiciliu.

De altfel, Udrea s-a aratat reticenta la faptul ca judecatorii ar putea accepta contestatia depusa la masura arestului la domiciliu.

"Este foarte greu pentru o instanta sa dispuna inca o data o masura mai usoara, noi am cerut revocarea masurii in totalitate", a precizat ea, la iesirea de la Inalta Curte.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!