Ilie Sarbu, despre Victor Ponta: Sa lupte!

0
8

Ilie Sarbu il sustine pe Victor Ponta la sefia PSD, considerand ca nu exista alternativa pentru conducerea formatiunii social-democrate, potrivit Romania Libera.

Intr-un interviu pentru RFI, Sarbu a aratat ca Victor Ponta "e prea tânăr ca să-şi facă probleme de genul ăsta. La anii lui, dacă i-aş avea eu… Să lupte! Păi, dacă el la 40 şi ceva de ani nu luptă, atunci ce să facem noi, cei care suntem generaţia a doua cum s-ar spune".

Referitor la sprijinul de pe care îl are Ponta în partid, Sârbu susține că nu există o persoană potrivită care ar puteaa să îl înlocuiască pe Victor Ponta la șefia PSD. 

"La ora actuală, cu micile excepţii pe care le-am văzut şi care sunt şi altele, sigur că nu putem acum să tragem concluzia că la nivelul unui partid ca al nostru, atât de mare, nu vor fi şi alte nemulţumiri. Dar per total, global, cum vreţi să luaţi lucrurile şi dacă ne uităm cu atenţie, aşa privind lucrurile de sus, în PSD, poate mi-aţi da dvs. un alt nume care ar putea să-l înlocuiască. Pentru mine e Victor Ponta, cu calităţile şi cu defectele lui, nu suntem perfecţi nici unul. Dar când mă uit la ceilalţi colegi, încă nu s-a ridicat nici unul la nivelul lui", a mai spus Ilie Sarbu.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!