Inca o demisie din PMP. Adrian Papahagi spune: ADIO PMP! Elena Udrea este un produs PERICULOS al noii generatii de politiceni

0
7

Adrian Papahagi a demisionat din Partidul Miscarea Populara (PMP), afirmand despre presedintele partidului, Elena Udrea, ca este “un produs periculos al noii generatii de politicieni”, conform Mediafax.

Îmi pare rău de fiecare clipă, fiecare efort, fiecare naivitate îngropate în proiectul PMP, confiscat de Elena Udrea. O consider pe Elena Udrea un produs periculos al noii generaţii de politicieni; nu văd nicio diferenţă morală, politică sau mediatică între ea şi Victor Ponta. Regret nesfârşit eşecul proiectului iniţial al PMP: am fost cinstit atunci când am bătut ţara şi televiziunile, spunându-le oamenilor că e un partid altfel. Când n-am mai crezut acest lucru, n-am minţit”, a scris Papahagi pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: Teodor Baconschi DEMISIONEAZA din PMP: Am încheiat un capitol, fără să-mi modific VALORILE

Adio, PMP!”, mai scrie Papahagi.

Contactat de Mediafax, Papahagi a confirmat că a demisionat din PMP.

Am demisionat din PMP. Nu mă mai interesează partidele, îmi văd de universitate”, a declarat Papahagi, conform sursei citate.

Imediat după congresul PMP în care Elena Udrea a fost aleasă preşedinte al partidului, Teodor Baconschi a demisionat din formaţiune. Referindu-se la demisia lui Baconschi, Papahagi spunea atunci: "Eu, fiind mai tânăr, mai rabd o vreme. Mă întreb, arghezian: «dar, Doamne, până când?»".

CITESTE SI: MRU: Elena Udrea are un rol profund TOXIC în politica romaneasca. Nu poti face parte din DREAPTA politică daca ai o GANDIRE STALINISTA şi daca te aştepţi doar la CULTUL PERSONALITATII

Dreapta romaneasca arata o atitudine conflictuala crescanda, in ultima vreme. Desi ruptura dintre PMP si PNL-PDL este cunoscuta, deja, in spatiul public, un nou scandal ii are ca protagonisti pe liderul PMP, Elena Udrea si cel al Fortei Civice (FC), Mihai Razvan Ungureanu. Cei doi si-au aruncat cuvinte grele in ultimele zile, Udrea acuzandu-l pe MRU de tradare fata de presedintele Basescu, pentru ca liderul FC sa considere ca Udrea are un rol “profund toxic” in politica romaneasca. Dialogul dintre cei doi a ajuns la acuze de stalinism.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!