Iohannis il acuza pe Tariceanu de “obraznicie politica”: Am jurat ca voi respecta legile

0
6

Intrebat de jurnalisti ce garantii ii poate oferi lui C.P. Tariceanu, presedintele Senatului, in urma solicitarii acestuia legate de respectarea votului de la alegerile parlamentare, presedintele Iohannis a declarat astazi, in urma sedintei CSAT, ca nu are ce garantii sa ii ofere presedintelui Senatului insa romanilor le garanteaza ca va respecta legea, asa cum a jurat cand a preluat mandatul.

 

"Domnului Tariceanu nu am ce garantii sa ii dau, dar romanilor am ce garantii sa le dau. Le-am dat cand am preluat mandatul, cand am jurat ca voi respecta legile si voi face tot ce imi sta in putere in avantajul Romaniei. 

 

E juramantul cel mai important pe care il face un presedinte si orice punere sub semnul intrebarii este o obraznicie politica," a declarat presedintele, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, conform Hotnews.

 

Presedintele Senatului C.P. Tariceanu, co-președinte ALDE, i-a cerut presedintelui Iohannis sa clarifice daca va respecta votul romanilor la alegerile parlamentare din decembrie, insinuand astfel ca presedintele ar intentiona sa nu numeasca premierul desemnat de partidele care vor avea majoritatea in Parlament.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!