Judecatoarea Aspazia Cojocaru i-a inmanat jurnalistei de la Antena 3 o scrisoare pentru Mihai Gadea

0
4

Judecatoarea Curtii Constitutionale Aspazia Cojocaru i-a inmanat jurnalistei postului Antena 3 miercuri dimineata, cand a ajuns la sediul CCR, o scrisoare pentru realizatorul Mihai Gadea, transmite HotNews.ro. "Dati-o domnului Gadea. A facut in viata lui o profesie? A facut ceva? Mai exista unul ca Antena 3 care vine si spune ca sunt imorala. Aduceti profesionisti", a declarat Aspazia Cojocaru, vizibil iritata.

 

Judecatoarea a refuzat miecuri dimineata, cand a sosit la CCR, sa explice jurnalistilor ce a vrut sa spuna marti cand a declarat pentru Evenimentul Zilei ca  nu vrea sa mearga la inchisoare, ca nu poate sa incalce legea. Vizibil agitata, Cojocaru a inceput sa tipe la jurnalisti spunand:

"Nu ma puneti sa tip aici! Nu ma puneti in situatii din astea! Ascultati-ma! Nu inteleg nimic…(…) Cei care sunt atat de educati si nu au auzit de puscarie probabil ca au auzit din copilarie de altceva".

Intrebata cum comenteaza declaratia colegului sau Ion Predescu, care o acuza de faptul ca a inclinat balanta prin votul sau in favoarea lui Traian Basescu, judecatoarea a spus: "Intrebati-l pe domnul Predescu cine a votat".

 

Trustul Intact detinut de Dan Voiculescu, in frunte cu Antena 3 si Jurnalul National, a inceput o campanie de denigrare a judecatoarei CCR Aspazia Cojocaru, cea care, considera ei, a inclinat balanta in favoarea invalidarii referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu. Curtea Constitutionala a luat ieri aceasta decizie cu majoritatea de 6 judecatori contra 3. Aspazia Cojocaru a fost propusa la CCR de catre PSD. Ea a declarat ieri, pentru cotidianul Romania libera, ca este magistrat, nu om politic, si ca nu primeste lectii de la un pusti care n-a dat un examen corect in viata lui – aluzie la premierul Victor Ponta.