Kelemen Hunor: Membrii guvernului au devenit portavocea nationalismului orb

0
9

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a anuntat astazi ca partidul pe care il conduce va vota motiunea de cenzura initiata de PNL. Hunor a motivat aceasta decizie criticand guvernul pentru performantele sale din ultima perioada.

 

"Guvernul creeaza tensiuni intre diferite grupuri sociale, unii dintre membrii guvernului au devenit portavocea extremismului si nationalismului orb", a spus Hunor, citat de Hotnews.
 

Seful UDMR a adaugat ca "nu trebuie ca votul sa fie interpretat pentru textul motiunii. O motiune nu trebuie indreptata impotriva unui singur membru al guvernului. Investitiile sunt ca si inexistente, ordonantele de urgenta creeaza dezechilibru intre executiv si legislativ".
 

CITITI SI: LIVE TEXT Sanse slabe pentru motiunea de cenzura a liberalilor. Gorghiu: Ponta e deja istorie. Ponta: PNL se ascunde in spatele procurorilor
 

"Cetatenii asteapta de la noi toti consecventa si o actiune logica. O formatiune aflata in opozitie nu poate sa voteze altfel decat impotriva guvernului. Vreau sa cred ca nu vor exista consecinte negative pentru electoratul nostru", a mai spus seful UDMR.

 

Parlamentarii  discuta marți moțiunea de cenzura a PNL, dar calculele pe hârtie arată că liberalii vor înregistra un nou eşec, singurii care ar fi putut ajuta răsturnarea Guvernului, cei de la UNPR, hotărând să-l susțină pe premier în continuare.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!