Klaus Iohannis va conduce prima sedinta CSM din 2015

0
12

Klaus Iohannis va conduce, marti, prima sedinta a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din 2015, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va conduce marţi, 6 ianuarie a.c., începând cu ora 10.00, prima şedinţă din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii. Pe ordinea de zi se află prezentarea raportului de activitate a CSM pe anul 2014 şi alegerea noii conduceri a instituţiei. Principalul rol constituţional al Consiliului este acela de garant al independenţei justiţiei”, transmite Palatul Cotroceni.

Plenul CSM se reuneste marti, de la ora 10.00, pentru a-si alege noua conducere, pentru functia de presedinte candidand judecatorii Alexandru Serban si Marius Tudose, iar pentru vicepresedinte, procurorul Bogdan Gabor, potrivit Hotnews.

Pe ordinea de zi a sedintei de marti a plenului CSM se mai afla prezentarea raportului de activitate al institutiei pe anul 2014, in mandatul judecatorului Adrian Bordea, presedinte, si al procurorului Gheorghe Muscalu, vicepresedinte.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!