Lansarea Partidului Liberal Reformator. Tariceanu: Va anunt CANDIDATURA MEA LA PRESEDINTIA ROMANIEI

0
3

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a lansat, joi, Partidul Liberal Reformator. Evenimentul a avut loc la Institutul de Studii Liberale, unde Tariceanu a facut anuntul cu privire la candidatura lui la presedintia Romaniei, conform Gandul.

"Am pornit pe drumul fondării PLR, partid care să reprezinte liberalismul în România, continuator al tradiţiilor istorice din ţara noastră şi membru al familiei europene liberale. Vă anunţ şi candidatura mea la preşedinţia României", a anunţat Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a vorbit despre rolul malefic al preşedintelui Băsescu în ultimii zece ani de zile, spunând că România are nevoie de un nou proiect de ţară şi un preşedinte mediator.

"Să facem din România o forţă economică în Europa", a spus în discursul său Tăriceanu, cel care a vorbit despre cea mai importantă resursă a românilor: creativitatea.

În urmă cu trei săptămâni, Tăriceanu lansa la un hotel din Bucureşti "grupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale", ocazie cu care a transmis un mesaj către conducerea PNL: "dacă vreţi să vă duceţi în braţele lui Traian Băsescu şi PPE, duceţi-vă, dar lăsaţi PNL în pace". Din noul partid vor face parte foştii miniştri din guvernarea USL: Ovidiu Silaghi, Daniel Chiţoiu, Daniel Barbu, Andrei Gerea, Radu Stroe şi Cristian David.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!