Laurentiu Stefan, numit de Klaus Iohannis consilier prezidential

0
7

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si-a ales un nou consilier prezidential, in persoana lui Laurentiu Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti. Stefan este doctor in stiinte politice din 2003, fiind fondator si presedinte (2000-2005) al Societatii Romane de stiinte Politice si profesor colaborator al Facultatii de stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti, relateaza Hotnews.


Laurentiu Stefan a lucrat in cadrul agentiei de stiri Mediafax si a colaborat la Ziarul Financiar, urmand ulterior studii postuniversitare politice la Cambridge -1998 si apoi bursa oferita de Colegiului Noua Europa (1999-2002). Este autor si coordonator al unor volume, lucrari si articole despre politica romaneasca, recrutarea elitelor politice, atat la nivel national si local.

 

CITITI SI: Presedintele Iohannis are trei noi consilieri


Pe 22 decembrie 2014, presedintele Klaus Iohannis a semnat primele decrete de numire in functie a cinci consilieri prezidentiali, respectiv Dan Mihalache, Dan Muraru, Cosmin-Stefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran si Adrian-George Scutaru. Pe 5 ianuarie seful statului a semnat si decretul pentru numirea lui Sergiu Nistor in functia de consilier prezidential, iar pe 14 ianuarie pe cele privind numirea lui Leonard Orban, a Elenei-Simina Tanasescu si a Mihaelei Ciochina in functii.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!