Liberarea condiționată a lui Gigi Becali, revocabilă: l-a amenințat pe directorul de la Jilava

0
5

Sindicalistii din Administratia Penitenciarelor afirma ca liberarea conditionata a lui Gigi Becali ar trebui revocata pentru ca acesta l-ar fi amenintat pe directorul Penitenciarului Jilava. Becali escaladează și spune : “la mintea lor de doi lei, ei cred că se poate orice”

 

 

 

Comunicatul Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP):

 

"Luni, 21 august 2017, am solicitat conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelormasuri ferme in legatura cu amenintarile pe care fostul detinut Gheorghe Becali, aflat in perioada de supraveghere dupa liberarea conditionata, a reunoscut public ca le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava.

 

Ex-detinutul Gheorghe Becali a intervenit in direct intr-o emisiune de televiziune din data de 19 august 2017 (ora 17.43) unde a afirmat cat se poate de explicit ca i-a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca acesta nu a aprobat o noua invoire pentru varul sau, inca detinut, Victor Becali. 

 

Consideram ca se impune sesizarea instantei de executare a pedepsei privative de libertate in legatura cu revocarea liberarii conditionate, dar si a organelor de urmarire penala pentru infractiunea de ultraj in forma calificata, fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)."

 

"O sa vedeti voi ce o sa patiti voi, criminalilor”, striga Becali, intr-o emisiune la Romania TV, la un reprezentant al Administratiei Penitenciarelor.  

 

Becali spune ca i-a dat niste mesaje directoarei de la Jilava in care ii spune: “nu va e rusine, ma, pentru ce distrugeti voi un bunic?"

 

 

 

 

 

 

Reacția lui Becali la solicitarea sindicatului

 

Contactat telefonic, Becali a declarat că nu se teme că va reveni în închisoare. "La mintea lor de doi lei, ei cred că se poate orice. Cum să ceară revocarea eliberării? Sunt tâmpenii.Da, am dat mesaje. Și ce? Nu am emoții", a spus Becali pentru GSP.RO.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!