Licitatie SRI in valoare de 70 milioane de lei

0
10

O licitatie in valoare de aproximativ 70 de milioane de lei cu TVA urmeaza a fi organizata de Serviciu Roman de Informatii (SRI) in martie. E vorba despre achizitionarea de echipamente IT necesare realizarii unui sistem informatic care va permite interoperabilitatea bazelor de date ale principalelor institutii de stat.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor va expira la 16 martie, ora 10.00, două ore mai târziu urmând să fie deschise, conform anunţului de participare publicat de Unitatea Militară 0929 Bucureşti pe www.e-licitatie.ro.

Contractul prespune achiziţionarea de pachete software şi sisteme informatice, routere de reţea, servere, diverse servicii de dezvoltare de software şi sisteme informatice, precum şi servicii de formare profesională şi simulare în domeniul echipamentelor de securitate, potrivit Romania Libera.

Finanţarea contractului, a cărui durată va fi de şapte luni de la data atribuirii, va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile, se precizează în anunţul de participare.

SRI a mai derulat, începând cu ianuarie 2014, un număr de 12 licitaţii care au vizat achiziţionarea de echipamente şi servicii de instruire pentru realizarea unui sistem naţional de protecţie a infrastructurilor IT&C de interes national împotriva ameninţărilor provenite din spaţiul cibernetic, finanţarea fiind asigurată din fonduri externe nerambursabile.

Valoarea totală estimată a contractelor s-a ridicat la aproximativ 140 milioane de lei, cu TVA.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!