Liviu Dragnea, despre TVR: Nu am siguranta ca aceasta institutie mai poate functiona

0
10

Liviu Dragnea, a invitat marți Opoziția să participe la ședințele Comisiilor reunite de Cultură în care se va discuta raportul privind situația dramatică de la TVR, o instituție publică despre care liderul interimar al PSD spune că nu are nicio certitudine că mai poate funcționa.

"Suntem astăzi în situația în care cei 2.700 de angajați nu mai au garanția că mai au siguranța locului de muncă și nu din vina lor. Suntem în situația în care cetățenii plătesc taxe pentru TVR, dar nici eu nu mai am garanția că această instituție mai poate funcționa. (…)
 

Suntem în situația în care actuala conducere a TVR și-a asumat un plan de redresare pe care nu l-a respectat.
 

Drept pentru care, pentru a salva televiziunea publică, pentru a salva și locurile de muncă și a le da o perspectivă oamenilor care muncesc în TVR, îi rugăm pe colegii din Opoziție să fie prezenți la Comisiile reunite pentru cultură pentru a se discuta raportul TVR, în condițiile în care avem deja un raport de la Comisiile de buget-finanțe, un raport negativ asupra modului în care au fost gestionați banii de acolo", a spus Dragnea, la finalul ședinței liderilor coaliției de guvernare care a avut loc la sediul PSD, citat de Agerpres.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!