Liviu Dragnea (PSD): Nu vom face nimic pentru a rupe relatia institutionala cu presedintele. Speram ca Iohannis sa ramana impartial

0
22

“Speram ca Iohannis sa ramana impartial”, a spus Liviu Dragnea, miercuri seara, la Realitatea TV. Presedintele executiv al PSD a subliniat ca formatiunea sa si guvernul Ponta nu vor face nimic pentru a rupe relatia institutionala cu presedintele tarii.

"Speram ca Iohannis sa ramana impartial, nu ca Traian Basescu, care mergea la sedinte de partid. Mergem in continuare pe ideea de incredere (…) Nu vom face absolut nimic pentru a rupe aceasta relatie instutitionala, nu politica", a spus Dragnea, potrivit Hotnews.

Cu privire la intentia lui Mircea Geoana de a candida la conducerea PSD, Dragnea a spus ca fostul sef al partidului este "un mincinos" si s-a intrebat cum poate candida cineva la sefia unui partid din care nu face parte.

El a sustinut ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie au fost exclusi din PSD deoarece in campania pentru alegerile prezidentiale "nu au muncit pentru partid, ba dimpotriva", avand intalniri cu PNL si PDL si sunand "lideri din teritoriu pentru a discuta despre ce se intampla cu partidul dupa alegeri".

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!