Liviu Pop a revocat vineri seara, prin fax, șefi ai inspectoratelor din 13 județe

0
10

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete – Caras-Severin, Ialomita, Ilfov, Braila, Buzau, Vrancea, Constanta, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinti si Calarasi – au fost revocati vineri din functie de ministrul Educatiei, Liviu Pop – scrie Hotnews.ro.

 

 

 

Ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor judetene vineri seara, prin fax, si urmeaza sa intre in vigoare peste 15 zile, scrie Hotnews.ro.

 

Adrian Doxan, seful Inspectoratului Scolar Caras Severin, care se afla pe lista celor 13, reclama "presiuni politice" si spune că ăși va căuta dreptatea în Justiție și că va face sesizare împotriva ministrului pentru abuz în serviciu.

 

El spune că nici măcar nu a vazut personal ordinul de revocare, pentru că a plecat de la sediul inspectoratului vineri, la ora 17:30, iar decizia inca nu venise pana la acea ora. El a aflat despre ordinul de revocare sambata, prin telefon, de la adjunctul sau din inspectorat.  

 

El vorbeste si despre presiuni politice, in conditiile in care nu este membru al niciunui partid: "Se fac presiuni politice. Este clar ca cineva face presiune si doreste numirea unor anumite persoane in aceasta functie. Faptul ca nu fac parte dintr-un partid politic ar trebui sa fie un atu. Daca se doreste o anumita coloratura politica, sa isi puna acea coloratura, dar sa si-o puna pe fata."  

 

 

articolul integral de pe Hotnews, AICI

 

foto  Evenimentul zilei

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!