Ludovic Orban: Dan Voiculescu ar face bine să lase USL-ul în pace

0
10

Deputatul PNL Ludovic Orban a avut ieri un atac dur la adresa lui Dan Voiculescu, pe care l-a acuzat că face numai rău USL-ul, în contextul în care acesta declarase că președintele Traian Băsescu ar trebui suspendat din nou în luna noiembrie, relateaza Evz.ro.


Într-o intervenție la Realitatea TV, Orban i-a recomandat lui Voiculescu să-și vadă mai bine de afacerile lui, adăugând că strategiile politice majore nu se fac la Antena 3.

"Dan Voiculescu ar face foarte bine să se ocupe de afaceri şi să lase viaţa publică şi mai ales USL-ul în pace, pentru că nu face altceva decât să facă rău PNL şi PSD. Prefer să nu mai adâncesc acest subiect, a-ţi da cu părerea acum pe acest subiect (o nouă suspendare, n.red.) după părerea mea este contraproductiv, în general o strategie politică care izvorăşte din nişte raţiuni majore, din nişte obiective fundamentale, nu se face la Antena 3, nu se face la piaţă, nu se face nicăieri, ci se face de nişte oameni care cu adevărat ţin cont de interesul general", a declarat Orban.


Pe de altă parte, liberalul a recunoscut că el ar vota oricând pentru o nouă suspendare a președintelui Traian Băsescu: "Aş vota oricând, în orice zi, pe orice fel de motivaţie, o nouă suspendare a lui Train Băsescu".

Dan Voiculescu a declarat joi, 30 august, că o nouă suspendare a lui Băsescu este "posibilă şi legitimă" şi că acest lucru ar putea avea loc la sfârşitul lui octombrie, începutul lui noiembrie, când vor fi şi alegerile.