Mai multi lideri PC se retrag din functiile detinute in partid

0
12

Mai multi lideri ai Partidului Conservator (PC), in frunte cu prim-vicepresedintele Cristian Popescu Piedone , au anuntat ca se retrag din toate functiile detinute in partid, potrivit, potrivit stiripesurse.

Decizia liderilor PC vine dupa excluderea pentru delict de opinie a viceprimarului din Campia Turzii, Avram Gal, sef al PC Diaspora. In plus, conservatorii reproseaza si alianta PC cu Partidul Liberal Reformator al lui Calin Popescu Tariceanu, despre care adversarii lui Daniel Constantin (presedintele PC) sustin ca ar fi fost impusa fara nicio dezbatere in partid.

Astfel, in semn de protest, mai multi lideri se retrag din conducere:

  • Cristiana Anghel, senator PC s-a retras din funcția de vicepreședinte și membru al Biroului Politic Național
  • Marian Preda se retrage din functia de vicepreședinte și membru al Biroului Politic Național
  • Maria Grapini, europarlamentar, a citit o scrisoare din partea PC Timis în care îl critică dur pe șeful partidului și anunță că se retrage din funcția de vicepreședinte și membru al Biroului Politic Național
  • Alfred Laurențiu, senator PC se retrage din Biroul Politic Național
  • Cristian Popescu Piedone, prim-vicepreședinte și primar al Sectorului 4 se retrage din toate funcțiile din partid și a anunțat că devine simplu membru la PC Sector 4

Ulterior, la presiunea celor din sală sancțiunea cu excluderea pentru viceprimarul din Câmpia Turzii a fost retrasă, dar va rămâne simplu membru al PC pentru a nu pierde funcția de viceprimar.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!