Masuri speciale de 1 Mai, la Roma: 21 de romani arestati dupa ce au fost prinsi in flagrant furand din buzunare

0
4

Douăzeci şi unu de cetăţeni români au fost arestaţi preventiv la Roma, după ce au fost surprinşi în flagrant în timp ce furau din buzunare, în centrul capitalei italiene,  potrivit site-ului ziarului La Repubblica, citat de Mediafax.

 

Reținerile au fost făcute în cadrul unei operațiuni de proporții organizate la Roma cu ocazia zilei de 1 Mai, când autorităţile italiene au luat măsuri speciale de ordine în zonele foarte vizitate de turiști și la concertele unde au participat aproximativ 700.000 de persoane.

 

În cursul operaţiunilor de combatere a infracţionalităţii în zonele frecventate de turişti şi în mijloacele de transport, au fost reţinute şi ulterior arestate preventiv 91 de persoane suspectate de trafic de droguri, furturi din buzunare şi din locuinţe.

 

Printre persoanele arestate preventiv se numără 21 de cetăţeni români surprinşi în flagrant comiţând furturi din buzunare în zona staţiei de metrou San Giovanni, situată în centrul capitalei Italiei.

 

Românii arestaţi au vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani şi locuiesc în tabere de romi de la periferia Romei, mai scrie La Repubblica.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!