Melania și Donald Trump nu vor participa la gala anuală Kennedy Center Honors

0
8

Casa Alba a anuntat ca presedintele american Donald Trump si prima doamna, Melania Trump, nu vor participa anul acesta la gala Kennedy Center Honors, “pentru a permite celor premiati sa celebreze fara implicare politica”, potrivit The New York Times.

 

 

 

Unii dintre cei care vor primi premii, ce onoreaza o intreaga cariera in arta, muzica, dans, film, televiziune si cultura, au declarat deja ca nu vor participa la evenimentul de la Casa Alba, scrie Hotnews.ro care preia News.ro.

 

 "In fiecare an, Kennedy Center celebreaza carierele si activitatea artistilor care au ajutat la conturarea unei vieti culturale in Statele Unite, intr-un weekend care include manifestari si evenimente", se arata in comunicatul Casei Albe. "Presedintele si prima doamna au decis ca nu vor participa anul acesta la activitati pentru a permite premiantilor sa se bucure fara implicare politica. Prima doamna Melania Trump, impreuna cu sotul ei, presedintele Donald J. Trump, transmit sincere felicitari tuturor premiantilor de anul acesta pentru realizarile lor".

 

Kennedy Center Honors sunt premii atribuite in fiecare an incepand din 1978 unor artisti care, fara a detine neaparat cetatenia americana, au contribuit pe parcursul carierelor lor la dezvoltarea si promovarea culturii americane.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!