Mesaje de Paste ale politicienilor: Romania, subminata de minciuna si coruptie, are nevoie de speranta unui nou inceput

0
4

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, fostul presedinte Traian Basescu, Monica Macovei, Alina Gorghiu si Catalin Predoiu au transmis urari, cu ocazia sarbatorii Pastelui, pe conturile personale de Facebook.

 

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj pentru cei care sarbatoresc Pastele.

 

Cristos a-nviat! Sărbători fericite tuturor!

Posted by Klaus Iohannis on Saturday, April 11, 2015

 

Victor Ponta, premierul Romaniei, a transmis de asemenea un mesaj cu ocazia sarbatorii Pastelui.
 

 

 

Învierea Domnului este un moment al speranței și bucuriei. În această perioadă, credinţa ne aduce împreună în familie și…

Posted by Victor Ponta on Saturday, April 11, 2015

 

 

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a postat pe Facebook un mesaj cu acest prilej:"Sfintele sarbatori pascale sa va aduca liniste si bucurie in suflet, alaturi de familie si de toti cei dragi! Sa va dea Dumnezeu prieteni adevarati!", scrie Traian Basescu.
 
 

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, ureaza "Paste fericit tuturor!". "Stiti ca in general oamenii politici spun multe prostii de-a lungul anului si in general nu spun lucruri frumoase. De data aceasta mi-as dori tare mult sa ajung la sufletele dumneavoastra cu o urare de Paste asa cum cred eu ca merita sa fie facuta o urare de Paste. Pentru mine inseamna mult, pentru ca inseamna familie, inseamna un loc aproape de Curtea de Arges, unde ma intorc de fiecare data, nu am ratat niciun an din viata mea acolo, ma intorc la familie, la lucruri placute din viata mea, la cozonac, la pomi infloriti si la liniste, la multa, multa liniste. Dati-mi voie sa va urez un Paste fericit, zile senine, zile frumoase, liniste si sa ne revedem dupa acest Paste plini de energie si voie buna", a spus Gorghiu, citata de ziare.com


"Invierea Domnului sa va gaseasca impacati si increzatori in viitorul Romaniei! Sarbatori Fericite!", a scris si prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu.

 

Europarlamentarul Monica Macovei a urat, la randul sau, "un Paste luminat si senin tuturor romanilor". "Pastele este invierea sperantei, impacarea cu sine si cu ceilalti, eliberarea de rau si pornirea pe calea binelui. Si Romania, subminata de minciuna si coruptie, are nevoie de speranta unui nou inceput. Imi doresc sa fim cu totii in slujba binelui, a oamenilor si a tarii noastre si sa ne cladim cu speranta si bucurie un destin comun. Un Paste luminat si senin tuturor Romanilor, oriunde s-ar afla in lume!", scrie Monica Macovei pe Facebook. Ea posteaza si o fotografie in care este infatisata langa masa cu oua rosii si cozonac.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!