Misterios director al Loteriei române, Mihai Păduraru a fost demis la 10 zile de la numire

0
9

Mihai Păduraru nu are CV, nu are fotografii pe internet și a refuzat toate solicitările presei în acest sens. După cum a refuzat și orice comunicare cu presa. Pe cât de misterioasă a fost numirea sa în urmă cu zece zile, la fel îi este și demiterea.

 

  "În ședința din data de 21.08.2017, Consiliul de Administrație al C.N. 'Loteria Română' S.A. a hotărât revocarea domnului Mihai Păduraru din funcția de director general al companiei. Începând cu data de 21.08.2017, domnul Dănuț Sporea va asigura interimatul funcției de director general al C.N. 'Loteria Română' S.A. până la numirea de către membrii Consiliului de Administrație a directorului general și încheierea contractului de mandat", se arată în comunicatul de patru rânduri și jumătate al Loteriei Române. 

 

 Mihai Păduraru a fost numit al Loteriei Române pe 10 august. 

 

 Consiliul de Administraţie al Loteriei Române a decis, pe 26 iulie, să-l numească director general interimar pe Dănuţ Sporea, director economic, în locul lui Cezar Marius Pantea. Eliberarea din funcţie a lui Pantea ar fi avut legătură cu licitația achiziționării a 2.181 de terminale loteristice. 

 

Pantea a stat la conducerea Loteriei ceva mai mult decât Păduraru: patru luni, înlocuindu-l pe Cătălin Chesa, care era şef al Loteriei doar de la finalul lunii septembrie 2016.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!