Monica Macovei: Ponta parca vrea sa desfiinteze toata clasa de mijloc a Romaniei

0
6

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, duminica, la Zalau, ca prin controalele realizate in ultima perioada de inspectorii ANAF, premierul Ponta aduce in pragul colapsului clasa mijlocie a Romaniei, care isi castiga banii prin munca cinstita, in timp ce marii datornici la stat, de pe urma carora bugetul Romaniei ar putea castiga milioane de euro, nu sunt deranjati, relateaza ziare.com


"Ponta, in loc sa aduca investitii din lumea araba, a adus 'jihadul' impotriva micilor producatori, impotriva cofetariilor, impotriva buticurilor, impotriva producatorilor care vand in piata, impotriva soferilor de taxi, impotriva celor din profesiile liberale. Practic, parca vrea sa-i desfiinteze, parca vrea sa desfiinteze toata aceasta clasa de mijloc a Romaniei care traieste singura, care-si face banii pe munca ei si e singura care ne tine pe toti si care tine aparatul bugetar. In timpul asta, marii datornici catre stat stau in continuare nederanjati de Fisc si de ANAF", a declarat Monica Macovei.

 

CITITI SI: Premierul Ponta acuza campanii impotriva ANAF

 

Macovei considera ca o problema mai importanta este cea a recuperarii banilor de la marii datornici, de pe urma carora statul ar putea castiga sute de milioane de euro: "Daca recuperezi dintr-un dosar penal, de exemplu, cateva sute de milioane de euro, asa cum sunt in dosarele penale, ai pus foarte multi bani inapoi la bugetul statului. Asta vrea toata lumea. Nu-i innebuni pe ceilalti, nu-i omori pe cei care muncesc sa produca ceva, sa-si intretina familiile, sa creeze locuri de munca. Ponta, repet, a adus jihadul din lumea araba impotriva tuturor celor care muncesc in sistemul privat si a celor din profesii liberale", a conchis Macovei. 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!