Monica Macovei: Turnatorul Voiculescu ramane UN CANCER pentru Romania. A venit timpul ca Voiculescu SA RETURNEZE ce a luat de la poporul roman. NU EXISTA LIBERTATE FARA ADEVAR

0
23

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, combate “miniciunile turnate de slujbasii turnatorului Voiculescu”, cu privire la campania prin care Antena 3 incearca sa crediteze ideea ca Macovei ar fi anchetat oameni la Mineriada din 1990. Eurodeputatul anunta pe blogul personal ca va da in judecata trustul Intact si arata ca ,“la 25 de ani de la înlăturarea celui mai criminal sistem politic din România, trebuie să ducem până la capăt procesul de lustrație din societatea românească”.

Turnătorul Voiculescu rămâne un cancer pentru România și istoria ei post-comunistă, un obstacol major pentru democratizarea țării, iar Voiculescu nu a explicat niciodată cum a făcut bani la începutul anilor ’90. Voiculescu este o cangrenă cu rădăcini în epoca comunistă, un turnător al propriei familii, o pată neagră pe istoria României”, scrie Macovei in postarea de pe blog.

Democrat-liberala isi continua argumentatia: “De ani de zile vedem cum turnătorul Voiculescu (Felix) își folosește angajații pentru a minți și calomnia, pentru a rescrie istoria și a ascunde realitatea.  Zilele acestea, agenda minciunilor turnătorului și gradatului Voiculescu a ajuns la punctul “minciuni despre Monica Macovei”.

Europarlamentarul explica:Angajații turnătorului și gradatului Voiculescu susțin ca aș fi anchetat oameni la Mineriada din 1990, când în realitate am făcut exact opusul. In 1990 și în anii următori am acționat pentru adevăr și democrație în România, iar acest lucru este dovedit de documentele publicate și pe blogul personal, pe 18 iunie 2014. Documentele au mai fost  prezentate și dezbătute în presa anilor ’90, iar asta arată clar că cei care acum scriu minciuni o fac cu intenție, pentru că o minimă documentare le-ar fi arătat care este adevărul. Documentele și martorii de atunci arată clar că n-am anchetat pe nimeni din cei reținuți în iunie 1990, dimpotrivă, am refuzat, am cerut să fie eliberați și am cerut ca cei care i-au reținut și arestat să fie anchetați”.

Ii cer lui Voiculescu  să declare public dacă are informații despre împrejurările în care a decedat Marin Ceaușescu și responsabilul financiar care se ocupa de Crescent. În același timp, Voiculescu trebuie să explice public de unde a avut în anii ‘90 banii necesari pentru înființarea unui imperiu media care este astăzi folosit ca armă împotriva adevărului și justiției”, afirma Monica Macovei, pentru a continua: “Cred cu tărie că a venit timpul ca Voiculescu sa returneze ce a luat de la poporul roman, fie că este vorba de bani furați sau escrocherii cu terenuri. Pacea în România și bazele solide de reconstrucție se fac pe adevăr, nu pe minciună. Nu există libertate fără adevăr”.

La 25 de ani de la înlăturarea celui mai criminal sistem politic din România, trebuie să ducem până la capăt procesul de lustrație din societatea românească: este inadmisibil ca o persoană care și-a turnat rudele la securitate și care și-a implicat familia în dosare de șantaj să mai poată avea astăzi un rol în societatea românească”, conchide Macovei.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!