Monica Macovei: VARANUL m-a inghesuit intr-un colt sa-mi ceara SA MODIFIC O LEGE. Voiculescu: Mai multe ONG -uri o vor da in judecata pentru DEFAIMAREA tarii

0
6

Fostul Ministru al justiţiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL îl acuză pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei susține că a fost agresată fizic de către Voiculescu pe când liderul de onoare al PC era senator, în perioada în care ea ocupa funcţia de ministru. Europarlamentarul consideră că Voiculescu urăște statul de drept, chiar dacă a declarat că este cel mai mare susținător și admirator al statului de drept. 
 

”Îmi amintesc scena din Senat şi mă înghesuie Varanul, într-un colţ, efectiv în mod fizic, da? M-a luat de mâini aşa şi m-a împins într-un colţ al Camerei şi stătea aşa lipit de mine să îi promit că schimb un anumit lucru în lege”, a declarat Macovei, citata de Romania Libera.

Dan Voiculescu a negat acuzaţiile, declarând că va fi demarat un proces, de către un ONG, împotriva Monicăi Macovei, pentru defăimarea României şi pentru subminarea economiei naţionale.

„E o mare nedreptate şi o mare prostie. Un procuror comunist spune despre mine – care sunt un capitalist dovedit – că urăsc statul de drept…. Pentru mine, democraţia e cel mai important lucru… Doamna Macovei are o problemă cu democraţia, ea nefiind îndrituită să vorbească despre aşa ceva, ea a fost procuror comunist, nu eu", a spus el, citat de Gandul.

”Ar fi sub demnitatea mea să mă lupt cu un procuror comunist”, a mai spus Voiculescu.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!