Mugur Mihăescu ”Garcea”, consilier al primarului Firea pentru relația cu Centrul Istoric

0
7

Mugur Mihaescu se va ocupa de relația dintre municipalitate, prin toate institutiile sale, cu Centrul Istoric al Bucurestiului, pe toate planurile: urbanistic, comercial, cultural, curatenie, ordine publică.

 

 

 

 Primaria spune, într-un comunicat remis presei că au avut loc consultari cu membrii Asociatiei Comerciantilor din Centrul Istoric al Bucurestiului, iar persoana desemnata sa ocupe aceasta functie este vicepresedintele ACCIB, Mugur Mihaescu.

 

"Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic si comercial, iar pe de alta parte se confrunta cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care isi desfasoara activitatea zi de zi in aceasta zona cunosc cel mai bine aceste probleme, asa ca le-am solicitat sa-si desemneze un reprezentant care sa vina sa lucreze alaturi de noi. Vreau sa demonstram totala deschidere a Primariei pentru rezolvarea acestor probleme si cred ca o persoana din afara ne poate ajuta sa urnim lucruri care pareau intepenite pe vecie", a declarat Firea, citată de ziare.com.

 

 

Prioritățile lui Mugur Mihăescu

 

"E prima oara cand ma implic si in alt fel decat din viata privata. Am dorinta sa le iau pe fiecare pe rand, sa rezolv cate o problema pe rand. Prima ar fi cu autorizatiile de functionare sa se obtina cu cinci stampile si atat. Sa vedem cum reusim sa reparam ce s-a stricat la strazi. Sunt atat de multe incat nici nu stiu cu ce sa incep. Acestea doua vor fi clar prima data", a spus Mihaescu, într-un microinterviu acordat ziare.com.   

 

Intrebat daca a discutat aceste probleme cu primarul general, vicepresedintele ACCIB a spus:

 

"Ne-am intalnit o data toti, cu asociatia. Si dansa ne-a rugat: 'Voi stiti mai bine treburile, propuneti pe cineva sa fie consilierul meu, ca sa se si ocupe de treburile acestea'. Mi se pare normal. E o palarie foarte mare primaria generala si, cand incerci sa mai separi sarcinile, poate sunt sanse mai mari sa le tii sub control decat sa incerci sa le faci pe toate si sa nu faci niciuna", a adaugat Mugur Mihaescu.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!