Năstase, ironic cu Dragnea: Revelație la Maglavitul lui Petrache legată de schimbările din PSD

0
9

Adrian Năstase, fost președinte al PSD, comentează ironic, într-o postare pe blog, faptul că actuala conducere a PSD ar intenţiona să reînfiinţeze departamentele partidului.

 

 

 

El scrie, pe blogul său, că s-a petrecut atunci când se afla la Maglavit, locul unde Petrache Lupu "a avut revelaţia divinităţii" şi unde se spune că se întâmplă minuni:

 

Astazi, am vizitat Manastirea de la Maglavit si locul unde Petrache Lupu a avut revelatia divinitatii. Se spune ca acolo s-au intamplat si se intampla multe minuniCred ca este adevarat. Fiind acolo, am aflat ca au fost reinfiintate departamantele PSD, consemna ironic Adrian Năstase, în timp ce. la Sinaia, Dragnea il convocase pe Tudose.

 

Nu este prima dată când Năstase este ironic în ce privește reactivarea departamentelor PSD.

 

În 25 iulie, el scria, tot pe blog: În sfârşit, insistenţa mea privitoare la nevoia departamentelor la partid a dat rezultate. E adevărat, nu la PSD ci la PNL. Departamentele (comisiile) formate de liderii liberali vor monitoriza guvernul, se vor ocupa de selecţia cadrelor şi vor pregăti viitorul program de guvernare. Practic, cele trei funcţii pe care le aveau si departamentele PSD, atunci cand funcţionau. Şi în opoziţie, dar şi în perioadele de guvernare, evident, atunci, cu obiective modificate.

 

Tot atunci, Năstase remarca faptul că au fost reluate şedinţele săptămânale ale Biroului Permanent Naţional al PSD, care se reunise cu o zi în urmă, după 10 luni, însă în absenţa liderul partidului, Liviu Dragnea, aflat în vacanţă.

 

O veste bună totuşi – ieri au fost reluate şedinţele săptămânale ale BPN. Poate că la prima şedintă, la reluarea acestor întâlniri politice, era utilă şi prezenţa preşedintelui partidului, scria Năstase.

 

 Liviu Dragnea i-a convocat, sâmbătă, la Sinaia, pe premierul Mihai Tudose şi pe mai mulţi miniştri.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!