Nicusor Dan, apel catre sustinatorii sai: Situatia semnaturilor este critica

0
7

Nicusor Dan, liderul USR, le-a transmis astazi sustinatorilor sai sa faca un efort si sa ajute USR sa adune semnaturile necesare pentru alegerile parlamentare.

 

"V-o spun foarte direct: situația semnăturilor este critică. Ne trebuie 200.000 de semnături și avem abia 20.000 azi. Și doar o lună încă de strâns semnături… Vă rog să facem cu toții un efort azi, mâine și poimâine o jumătate de oră: descărcați un formular (aici formular și ghid de completare: https://semneaza.usr.ro/), mergeți doar la 3-4 colegi sau persoane din familie, trimiteți formularul prin poștă, astfel încât vineri să putem să facem o statistică și să putem să avansăm cu câteva zeci de mii de semnături," a anuntat liderul USR, pe contul sau de Facebook.

 

Dan a declarat astazi ca USR a montat primul cort pentru semnaturi in Piata Universitatii din Bucuresti: "Am montat primul cort, în București, pentru strângerea de semnături, pe baza acordului tacit – conform legii. Am depus cererea la PMB de mai mult de 30 de zile. Urmează să montăm toate cele 38 de corturi, pentru că suntem la jumătatea perioadei pentru strângerea de semnături și avem nevoie de 200.000 de semnături pentru ca USR să participe la alegerile parlamentare din 2016."
 

Clotilde Armand a anuntat de asemenea ca strangerea semnaturilor este un efort colosal pentru USR, deoarece "noi strângem semnăturile pe bune, nu le falsificăm în birouri cum, probabil, alții fac."

 

Termenul limită pentru depunerea semnăturilor este 27 octombrie.

 

Formularul USR poate fi accesat AICI.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!