Noi INREGISTRARI cu Laura GEORGESCU, sefa CNA: Au intrat pe fir ambii posesori de palate din tara asta si a zis ‘Jos palaria’, ca am toata sustinerea… Stati sa vedeti sub mine ce sustinere am!

0
9

Noi fragmente din inregistrari cu Laura Georgescu, sefa CNA, dezvaluite de Realitatea TV, arata maniera autoritara si limbajul colorat pe care aceasta il foloseste in relatiile de serviciu. Intr-o alta inregistare aceasta afirma ca are sustinerea presedintiei si guvernului, relateaza ziare.com

 

"Mie mi se scurge clepsidra, daca nu ma misc zilnic cu ceva, am pus-o", spune Laura Georgescu. Intr-o convorbire despre actiuni pe care voia sa le deruleze cu ajutorul unor subordonati, ea isi intreaba un partener de discutie: "Ti-e frica? Cui ii e frica trebuie sa iasa din barcuta asta".

 

Un alt fragment de discutie dezvaluie iritarea ei cand e vorba de deschidere institutionala. "Ma irita de innebunesc cand ii vad pe astia care vin sa solicite", spune sefa CNA, care intr-o alta convorbire impartaseste unui conlocutor faptul ca e sustinuta de Presedintie si Guvern. "Au intrat pe fir ambii posesori de palate din tara asta si a zis 'Jos palaria', ca am toata sustinerea… Stati sa vedeti sub mine ce sustinere am!", spune presedintele CNA.
 

CITITI SIPDL si PNL cer demisia Laurei Georgescu. Cele doua partide o acuza pe sefa CNA de partizanat politic

 

Intr-un alt fragment, presedintele CNA le spune subordonatilor: "Nu avem decat o sansa, sa castigam. Nu va convine, dati-va demisia, copii!", pare a le spune ea unor angajati CNA.
 

Inregistrarile cu Laura Georgescu au declansat un scandal care a ajuns pana in Parlamentul Romaniei, unde sefa CNA a fost chemata la audieri in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor.
 

CITITI SINoi inregistrari cu Laura Georgescu, sefa CNA: Imi vine sa iau FERESTRAUL SA-TI TAI pe rand membre, bucati din corp care iti atarna

 

Parlamentarii PP-DD au sesizat DNA in legatura cu mai multe afirmatii facute de Laura Georgescu in aceste inregistrari difuzate de Realitatea TV, iar PNL si PMP i-au cerut demisia.
 

In cele mai recente inregistrari, Laura Georgescu spune unor angajati ai CNA "Va belesc", iar o angajata a sustinut ca ar fi fost amenintata cu castrarea.


In primele inregistrari, ea poate fi auzita cum vorbeste urat cu copiii participanti la un program de educatie alternativa.
 

Adevaratul scandal a izbucnit cand, in alte inregistrari, Laura Georgescu dezvaluie unui conlocutor ca protejeaza postul de televiziune Romania TV, care apartine deputatului PSD, Sebastian Ghita, pe care insa il gratuleaza cu apelativul "boul de Ghita", dar si cand s-a referit la presedintele Comisiei pentru Cultura a Senatului, Georgica Severin, drept "jigodie".
 

Premierul Victor Ponta a sustinut ca nu o va schimba din functie pe sefa CNA, pentru ca aceste inregistrari nu provin din "surse credibile". 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!