Noi inregistrari cu sefa CNA: Romania, singura tara cu DOI PRESEDINTI. Pe mine ma chemati cand e cazul de clovni, de bufoni, eu sunt doar pentru acest job angajata

0
6

Presedintele CNA, Laura Georgescu, a fost surprinsa in noi inregistrari, in care ironizeaza alegerile prezidentiale, afirmand ca Romania va fi singura tara cu doi presedinti.

"Credeti-ma, fiecare zi de munca a mea in aceasta institutie este o zi vie. Absolut! Nu, nu, nu eludati varianta in care aceasta tara va avea doi presedinti! (rade – n.red.) Va rog frumos! Nu scurtati termenul! Vorbim despre 22 decembrie, momentul switch-ului adevarat. In rest, vom fi singura tara cu doi presedinti. Timp de o luna si…

(…) Eu ma retrag! Ca deja… Pe mine ma chemati cand e cazul de clovni, de bufoni, eu sunt doar pentru acest job angajata. Bine ca n-am raspunderi, bine ca nu semnez salarii! Oh, ce bine ma simt!", se arata in inregistrari publicate de Realitatea Tv si citata de ziare.com.
 

 

CITITI SI: VIDEO Traian BASESCU: Laura GEORGESCU, sefa CNA trebuie sa-si dea DEMISIA. CNA devine o vulnerabilitate in rapoartele UE


Sefa CNA face afirmatiile in timpul unei discutii cu reprezentanti ai unei firme IT, pe marginea crearii unui logo CNA mai mare, astfel incat daca este luata "o bucatica" dintr-o inregistrare a unei sedinte CNA, sa se "exonereze" institutia de raspunderea patrimoniala ulterioara.

"Eu mai am o problema. Ati vorbit la un moment dat de aplicatia pentru logo CNA. Numa' o secunda! Ma bucur sincer ca ati deschis discutia asta pentru ca eu exact asta nu vroiam, eu nu vroiam logo.

(…) Stiti de ce? Pentru ca daca, Doamne fereste!, se ia o bucatica dintr-un material care este prezentat in sedinta publica, care e inregistrat cu alt device, nici nu ma intereseaza cu ce, eu trebuie sa ma exonerez eu, institutie platita din bani publici, de raspundere patrimoniala ulterioara intr-o speta de drepturi de autor. Atat! Sa dorm si eu linistita!", spune Laura Georgescu.


Presedintele CNA a intrat in dizgratia colegilor si a opiniei publice odata cu aparitia unor inregistrari in care aceasta le vorbea urat unor elevi de clasa a treia, in cadrul unui program de educatie alternativa.

Ulterior, noi inregistrari cu sefa CNA au fost date publicitatii, de data aceasta ea putand fi auzita cum ii dezvaluie interlocutorului sau faptul ca protejeaza postul de televiziune Romania TV, controlat de deputatul PSD, Sebastian Ghita.

In inregistrare, Laura Georgescu vorbeste despre deputatul PSD cu apelativul "boul de Ghita", iar despre presedintele Comisiei de Cultura a Senatului, Georgica Severin, spune ca este "jigodie". Din aceleasi inregistrari, reiese ca Laura Georgescu ar fi dorit in schimbul protectiei postului de televiziune o finantare constand in laptopuri pentru CNA.

De asemenea, in alte inregistrari, Laura Georgescu pare a ameninta niste angajati, avertizandu-i ca urmeaza sa ii penalizeze la salariu. "Va belesc. Sa moara mama! Pe bani va belesc!", spune aceasta.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!