Parlamentarii care au semnat moţiunea contra guvernului Ungureanu, invitati de premierul Ponta la o intalnire

0
8

Victor Ponta, premierul Romaniei, i-a invitat la evenimentul „3 ani de la începutul sfârșitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu”, care va avea loc maine, pe toti parlamentarii care au votat, în 2012, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, care a permis venirea la putere a USL. Mesajul a fost postat pe blogul premierului.

 

CITITI mesajul premierului Ponta :

 

"3 ani de la începutul sfârșitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu

În urmă cu 3 ani, pe 27 aprilie 2012, a avut loc un moment unic în istoria post-decembristă a României – guvernul unui regim abuziv și corupt a fost înlocuit, grație mecanismului democratic al moțiunii de cenzură, de o coaliție a partidelor din opoziție.

A fost prima (și singura) dată când o astfel de schimbare s-a produs în România democratică – moțiuni de cenzură au mai fost votate (cazul Boc), dar schimbări de guvern au fost doar o singură dată – acum 3 ani!

De aceea, îi invit pe toți parlamentarii care au votat moțiunea pe 27 aprilie 2012 să participe luni, la Palatul Parlamentului, la evenimentul „3 ani de la începutul sfârșitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu”. Evenimentul are loc de la ora 18:00, la sala I.I.C. Bratianu.

Împreună, vom reaminti ce a însemnat schimbarea cursului României din punct de vedere economic și social!"

 

Premierul a atasat anuntului o lista cu parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!