Partidului CONSERVATOR il SUSTINE pe Victor PONTA la prezidentiale. Consiliul National al PARTIDULUI a adoptat o REZOLUTIE in acest sens

0
7

Consiliul National al Partidului Conservator a adoptat rezolutia propusa de presedintele partidului, Daniel Constantin, pentru sustinerea la alegerile prezidentiale a lui Victor Ponta din partea Aliantei PSD-UNPR-PC. Consiliul Naţional al PC s-a reunit, vineri, în lipsa preşedintelui fondator, Dan Voiculescu, pentru a alege cei 22 de vicepreşedinţi şi pentru a adopta o rezoluţie privind susţinerea candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţie, relateaza Hotnews.


"Avand in vedere prevederile Statutului PC in privinta alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014, Consiliul National hotaraste: PC va sustine candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC pentru alegerile prezidentiale daca Victor Ponta, presedinte PSD si premier al Romaniei va fi desemnat candidat. In caz contrar, Consiliul National va fi convocat din nou in luna septembrie pentru a valida candidatul pe care PC il va sustine pentru Presedintia Romaniei", prevede rezolutia care a fost prezentata la Consiliu de Constantin. 

 

CITITI SIPartidul CONSERVATOR se reuneste pentru alegerea VICEPREŞEDINŢILOR formaţiunii. Dan Voiculescu lipseste

Potrivit textului citat, "PC reitereaza nevoia de moderatie pe scena politica considerand ca echilibrul reprezinta semnul unei normalitati politice de la care politica romaneasca si o parte din politicienii nostri s-a indepartat. PC asteapta de la viitorul presedinte al Romaniei dar si de la viitorul prim ministru care va fi desemnat si cu sprijinul PC ca familia, credinta, identitatea nationala, traditiile romanesti sa fie promovate prin politici coerente pentru societatea romaneasca".

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!