PNL va da Guvernul in judecata, daca nu organizeaza alegeri partiale

0
7

Alina Gorghiu, co-presedinte al PNL, a declarat ca partidul pe care il reprezinta va da in judecata Guvernul daca nu se vor organiza alegeri partiale, conform legii. Gorghiu a dat Guvernului un ultimatum de o saptamana, relateaza Hotnews.

 

"Solicit guvernului organizarea in regim de urgenta a alegerilor partiale in toate circumscriptiile care au depasit termenul legal de 90 de zile. PNL isi rezerva dreptul de a actiona guvernul in justitie daca aceasta cerinta ramane fara un raspuns adecvat, respectiv organizarea alegerilor partiale", a spus, la Iasi, co-presedintele partidului Alina Gorghiu.
 

Aceasta a explicat ca, in prezent, sunt vacante 26 mandate de primar, 6 de parlamentar si trei de presedinte de consiliu judetean. Gorghiu a vorbit despre un fapt de o "gravitate exceptionala" cu efecte pentru "sanatatea democratiei din Romania".
 

CITITI SI: Senatorul Tudor CHIUARIU a fost EXCLUS din PNL. El este implicat in dosarul RETROCEDARILOR ILEGALE de păduri

 

Alina Gorghiu a reafirmat ca PNL doreste sa vina la guvernare: "Ne dorim ca Victor Ponta sa inteleaga ca trebuie sa plece de la guvernare. Daca nu va inteleg, il vom ajuta fara doar si poate sa inteleaga ca e necesar nu pentru PNL, ci pentru Romania e necesar sa-si bea cafeaua de la sediul PSD din Kiseleff".

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!