PNL: Vasile Blaga nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar

0
10

Partidul Național Liberal anunta astazi, in urma demisiei lui Vasile Blaga, ca acesta nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar, la alegerile care vor avea loc in luna decembrie.

 

PNL arata că Vasile Blaga "l-a informat pe președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, că nu își va depune candidatura pentru un nou mandat de parlamentar."

 

Liberalii precizeaza ca "decizia domnului Vasile Blaga de a renunța la funcția de co-președinte PNL demonstrează că a pus mai presus de propria carieră politică principiile de integritate asumate de PNL."

 

PNL anunta de asemenea ca in zilele urmatoare va fi organizata o reuniune a conducerii partidului pentru a stabili cea mai buna directie de urmat, în contextul demisiei lui Vasile Blaga.

 

Blaga a fost pus astazi sub control judiciar de procurorii DNA fiind urmărit penal pentru trafic de influență. In acest dosar sunt urmăriţi penal şi fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan şi omul de afaceri Horaţiu Brună Berdilă. Potrivit procurorilor, în perioada 2011-2012 Blaga ar fi primit de la Gheorghe Stefan, prin interpusi, suma de 700.000 de euro.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!