Ponta, despre demisia lui Blaga: “Se face loc pentru Ciolos sa “salveze” PNL”

0
5

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, considera ca urmarirea penala a lui Vasile Blaga ar avea scopul de a-l apropia pe Dacian Ciolos de PNL.

 

Fostul premier considera ca "se face loc pentru Ciolos (vrea, nu vrea) sa "salveze" PNL!",  crede fostul premier.

 

"Ludovic Orban nu a inteles sa faca loc la Capitala in primavara si ati vazut ca a patit-o. Vasile Blaga nu a inteles in toamna si a patit-o si el! Aviz altor inconstienti!

 

Orban si Blaga erau sustinatori vehementi pentru "anchetele penale" bazate doar pe denunturi "smulse cu japca" atunci cand era vorba de Dragnea, Tariceanu sau Ponta – acum va mai place baieti?! Sau credeati ca o sa intrati prin spate ca martori ca Alinuta?! Ghinion!", scrie premierul, pe contul sau de Facebook.

 

Ponta le cere romanilor sa voteze PSD-ALDE sau chiar PRU si sa evite ceea ce el considera a fi alianta PNL+Ciolos+Iohannis.

 

Blaga a fost pus astazi sub control judiciar de procurorii DNA fiind urmărit penal pentru trafic de influență. In acest dosar sunt urmăriţi penal şi fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan şi omul de afaceri Horaţiu Brună Berdilă. Potrivit procurorilor, în perioada 2011-2012 Blaga ar fi primit de la Gheorghe Stefan, prin interpusi, suma de 700.000 de euro.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!