Predoiu critica pasivitatea elitelor si invita oamenii la mitingul impotriva guvernului

0
22

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu critică dur pasivitatea elitelor și a societății civile care îl tolerează pe Victor Ponta la Palatul Victoria și le adresează bucureștenilor invitația de a participa marți la mitingul organizat împotriva guvernului PSD.

"Ponta vrea (din nou) să facă "milioane de locuri de muncă", Dragnea vrea să ne facă "Romania curată"! Rău am mai ajuns ca doi penali să ne facă agenda și toate elitele adevărate ale României să tacă și să înghită, in loc “să-i ia de guler”!

N-avem de discutat "tehnocrație" și doctrine cu doi șmecherași care-au pus umărul la coborârea politicului în mediocritate. Oare cum de nu înțeleg ce vrea și de ce are nevoie poporul cei care încă îi mai țin cocoțați în funcții? Ăsta să fie interesul național?! Să fim conduși de semidocți mediocri a căror singură performanță e lingușeala șefilor (Ponta) și "smântânirea" voturilor și a fondurilor bugetare Dragnea)? Și când vine o criză peste România, cine o rezolvă? Sau cine poate specula oportunitățile oferite României în afara granițelor?

Orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea (nu, nu e greșeală), reprezintă o formă de trădare a românilor.

Bucureștenii au ocazia să-și spună cuvântul față de ei marți, la mitingul organizat contra guvernului PSD și a lui Ponta. Să dăm puțin politețea de-o parte și să le spunem în față acestor netrebnici cine sunt ei de fapt și ce-ar putea fi țara fără ei!

Veniți la mitingul din București – Parcul Izvor, marți, ora 9.30. Nu ați face-o pentru PNL, ci contra PSD și Ponta, ați face-o pentru voi, cei care v-ați saturat de aroganță, hoție și minciuni! Hai la miting!", afirmă prim-vicepreședintele PNL într-o declarație de presă citată de Agerpres.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!