Premierul Ponta acuza campanii impotriva ANAF

0
6

Premierul Ponta acuza campanii impotriva ANAF platite in presa de companii care nu si-au platit taxele.

"Campanii platite de cei care nu si-au platit taxele si dau bani pentru campanii in presa impotriva ANAF-ului – cu asta nu sunt de acord. Daca greseste ANAF, plateste ANAF. A fost o campanie a unei companii care este cercetata de ANAF, vreau ca acea companie sa respecte legea", a spus Victor Ponta, potrivit Ziare.com.

In ce priveste consultarile purtate cu presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni, Ponta a aratat ca intrevederea a fost foarte buna, “pentru ca era un subiect complicat, referitor la Legea retentiei datelor personale”.

"Daca au semnat toti, a semnat si dna Gorghiu, sper sa nu mai conteste si ei ce au semnat. A fost lucrata de echipa de specialisti de la Cotroceni. (…) Pe de o parte respectam legea Curtii Constitutionale, pe de alta parte punem la dispozitie institutiilor statului tot ce au nevoie. Nu mai putem sa ne luam semnatura inapoi si sa ne razgandim in vreun fel", a mai spus premierul.

Liderul PSD a evitat, totutis, sa comenteze decizia data miercuri de Curtea Constitutionala, cu privire la hotararea Senatului in cazul lui Dan Sova, premierul aratand ca Senatul “trebuie sa aplice decizia CCR, oricare va fi aceea”.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!