Premierul Ponta, despre Dan Voiculescu: EU NU MA SPAL NICIODATA PE MAINI

0
8

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu se spala pe maini si ca nu se dezice de Dan Voiculescu, in ciuda acuzatiilor care ii sunt aduse fondatorului Partidului Conservator (PC) si patron al trustului media Intact. “Imi aduce dezavantaje pe termen scurt, dar dorm linistit”, a subliniat Ponta, conform ziare.com.

"Strict despre domnul Voiculescu, stiu ca e la moda sa te speli pe maini. Eu am fost in 2009 la Grivco, cu Iohannis, iar in 2012 cu Antonescu, pentru a ne intalni cu Voiculescu", a afirmat prim-ministrul la emisiunea Adevarul Live.

"Nu m-am dezis si nu o sa ma spal niciodata pe maini. Imi aduce dezavantaje pe termen scurt, dar dorm linistit", a completat acesta.

Premierul a precizat ca nu va face asa ceva oamenilor apropiati, cu care a purtat "discutii importante".
 

Problemele lui Voiculescu

Fondatorul PC este acuzat de procurorii DNA ca ar fi santajat mai multi oameni de afaceri, carora le-ar fi cerut sa dea bani trustului Intact, prin contracte de publicitate, pentru a nu deveni tinta atacurilor mediatice din partea televiziunilor Antena 1 si Antena 3.

"Dan Voiculescu a amenintat direct sau prin intermediari oameni de afaceri si administratori a trei companii ca, in situatia in care nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul de presa pe care in fapt il conduce, va declansa o agresiva campanie de discreditare.

Sub aceasta amenintare, unul dintre oamenii de afaceri, denuntator in cauza, i-a achitat lui Voiculescu suma de 900.000 euro sub forma a cinci contracte de publicitate, incheiate cu trusturile de presa apartinand acestuia", anunta DNA.

El mai este implicat in doua dosare, cel legat de privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare si cel referitor la santajarea administratorului companiei RDS&RCS.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!