Premierul Ponta: Fata de 2009, nivelul de trai si veniturile romanilor au crescut

0
4

Duminică, în momentul în care Dragnea își lansa candidatura la șefia PSD și spunea că în politică nu poți să minți, Victor Ponta posta pe Facebook un bilanț al guvernării în care arată că economia s-a îmbunătățit, comparativ cu 2099, iar nivelul de trai și veniturile românilor au crescut.

“Astăzi, după încheierea acordului cu FMI, vă prezint câteva cifre. Vreau să vă arăt de unde am plecat în 2009, atunci când au început acordurile cu finanțatorii internaționali, și unde suntem în 2015.

Lumea poate judeca prin rezultate concrete ceea ce s-a facut mai ales în ultimii ani, fără politici de austeritate, fără sufocarea economiei ci, dimpotrivă, crescând nivelul de trai și veniturile românilor”, scrie Ponta pe Facebook, adăugând și un tabel comparativ: 

Reamintim că președintele interimar al social-democraților și-a lansat duminică, în Alexandria, candidatura pentru șefia PSD. El este susținut de majoritatea filialelor PSD.

Momentul vine cu o zi înainte de termenul din procesul Referendum, în care Dragnea a fost condamnat, de prima instanță, la un an cu suspendare.

"Vreau sa va anunt ca m-am hotarat sa candidez la presedintia PSD si sper ca dupa incheierea vorbirii sa am si sustinerea voastra. Recunosc ca nu a fost usor de luat decizia, din mai multe motive. Unii spun ca aceasta decizie poate reprezenta un risc pentru mine. Mi-l asum, pentru ca e nevoie ca PSD sa devina ceea ce am convingerea ca isi doresc foarte multi romani, un factor de stabilitate in viata politica din Romania, pentru Romania, un factor de progres. (…) Am invatat ca nu poti sa minti in politica, nu poti sa minti in speranta ca nu se va afla. Cine nu intelege asta, e degeaba in politica, traieste degeaba in acest sistem", a spus Liviu Dragnea.

CITIȚI ȘI: Dragnea si-a lansat candidatura: In politica nu poti sa minti, sperand ca nu se va afla

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!