Premierul Ponta: Noul PNL incepe sa semene cu vechiul PDL

0
6

“Noul PNL incepe sa semene cu vechiul PDL”, a declarat premierul Victor Ponta. Prezent sambata la Iasi, seful Executivului a indemnat din nou la consens politic.

"Mi-as dori sa avem mai putin scandal, daca se poate, mai putina cearta. Am vazut ca noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai mult cu vechiul PDL. Scandal si atat. Haideti sa ne asezam la masa sa discutam despre Legea electorala, despre Codul Fiscal, despre sistemul de alegeri", a afirmat Ponta, potrivit Hotnews.

Vorbind despre rezolutia adoptata vineri de conducerea PNL, prin care liberalii cer Guvernului organizarea de alegeri partiale pentru functiile de parlamentari, primari sau presedinte de Consiliu Judetean vacante, premierul a declarat ca alegerile nu pot fi organizate deoarece sistemul electoral actual nu este agreat de PNL.

"Facem alegeri. Pe ce sistem facem? Pe sistemul actual? Dansii vor sa il schimbe. Dupa cum stiti bine, dansii spun ca nu este bun. Pai, daca nu e bun, hai sa facem noul sistem. Genul asta de cearta si scandal, care este marca inregistrata de Traian Basescu si PDL, vad ca a fost mostenit si eu unul nu vreau sa mai intram in asa ceva. Eu unul sunt dispus, oricand, la orice fel de dialog, despre obiectivele fundamentale ale Romaniei", a adaugat premierul.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!