Premierul Ponta vrea inca un acord politic privind reducerea fiscalitatii pentru presa

0
6

Premierul Victor Ponta vrea inca un acord politic. Seful Executivului a vorbit, joi, intr-un interviu pentru Jurnalul National, despre reducerea fiscalitatii pentru presa si a cerut acord politic in acest sens, potrivit Hotnews.

"M-am gandit si am si discutat, e una din deciziile majore pe care o putem lua intr-un an neelectoral. 2015 poate fi un moment. Eu cred ca printr-un tip de acord politic putem si ne permitem un regim fiscal pentru tot ce inseamna media-  televiziune, presa scrisa, online. Cu un asemenea regim vreau sa nu mai acceptam ideea ca unii fac evaziune fiscala, vorbesc in sens penal, nu platesc de zece ani nicio taxa si cei care platesc nu rezista la competitie", a spus Ponta.

Ideea unor facilitati fiscale pentru mass-media a fost lansata in urma cu o luna de Traian Basescu la ultimele sale iesiri publice in calitate de presedinte al Romaniei. Victor Ponta a preluat aceasta idee la scurt timp dupa ce angajatii trustului Intact (Antena 3, Jurnalul National) au inceput sa se confrunte cu probleme financiare.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!