Presedintele suspendat al CJ Hunedoara ramane in arest la domiciliu

0
34

Tribunalul Alba a decis ca seful Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara, Mircea Molot, sa ramana in arest la domiciliu. Suspendat din functie, Molot este cercetat pentru coruptie, alaturi de vicele CJ Hunedoara si alte trei persoane. Hotararea nu este definitiva, potrivit Mediafax.

Potrivit Biroului de Presă al Tribunalului Alba, instanţa a admis, luni, propunerea DNA Alba Iulia de prelungire a măsurii arestului la domiciliu pentru preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ, în prezent suspendat din funcţie, dar şi pentru celelalte patru persoane cercetate alături de acesta pentru fapte de corupţie, respectiv fostul vicepreşedinte CJ Tiberiu Balint, ginerele lui Moloţ, Roberto Patrik Venter, şi oamenii de afaceri Vasile Axinte şi Emanoil Milică Pup.

Măsura arestului la domiciliu a fost prelungită pentru încă 30 de zile, însă hotărârea Tribunalului Alba nu este definitivă şi poate fi atacată cu o contestaţie în 48 de ore de la comunicare. În acest caz, contestaţia va fi judecată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Mircea Moloţ, Tiberiu Balint, Roberto Patrik Venter, Vasile Axinte şi Emanoil Milică Pup au fost reţinuţi în 3 decembrie pentru fapte de corupţie, iar ulterior cercetaţi sub control judiciar.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!