Prima licitație pentru recuperarea prejudiciului de 9 milioane de euro, produs de Dorin Cocoș

0
8

Proprietati ale lui Dorin Cocos au fost scoase la licitatie pentru acoperirea prejudiciului de 9 mil. € prodis de acesta în dosarul Microsoft. Printre propritatile scoase la licitatie sunt: supermarketuri, sedii de banci, saloane de pariuri sau jocuri de noroc, scrie Antena 3.

 

 

 

 În cursul zilei de joi are loc prima licitație din cele 14 anunturi publicate de FISC in dosarul de executare silita, având în vedere că vizionarea proprietăţilor a fost prevăzută pentru zilele de 8-11 august, anunta sursa citata.

 

Proprietatile scoase la licitatie sunt supermarketuri, sedii de bănci, saloane de pariuri sau jocuri de noroc.

 

Preţul de vânzare la licitaţii pleacă de la câteva sute de mii de lei şi poate depăşi un milion de lei.

 

Cele mai multe sunt deja închiriate şi/sau sunt grevate de ipoteci, iar contractele rămân valabile până la final.

 

Judecatoria Sectorului 4 a respins miercuri, 16 august, cererea de eliberare conditionata a omului de afaceri Dorin Cocos, care executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de doi ani si patru luni inchisoare primita in dosarul "Microsoft".

 

Pe 3 octombrie 2016, Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe Dorin Cocos la 2 ani si 4 luni de inchisoare. In acelasi dosar au mai fost condamnati fostul ministru Gabriel Sandu – 3 ani, fostul primar Gheorghe Stefan – 6 ani, omul de afaceri Nicolae Dumitru – 2 ani si 4 luni.

 

Judecatorii au decis atunci si confiscarea unor importante sume de bani de la Dorin Cocos-  9 milioane de euro de la Dorin Cocos.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!