Proiectul legii insolventei persoanelor fizice, dezbatut de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, incepand de miercuri

0
7

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, sa convoace Comisia juridica, incepand de miercuri, pentru a elabora raportul la proiectul legii insolventei persoanei fizice. Zgonea a precizat ca plenul va fi convocat saptamana viitoare, in 24 de ore de la finalizarea raportului, anunta Mediafax, conform Hotnews.

 


Potrivit presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, plenul urmeaza sa fie convocat in 24 de ore de la momentul finalizarii raportului asupra proiectului de lege, saptamana viitoare.

Biroul Permanent al Camerei a mai decis sa se convoace pentru miercuri, la ora 11:00, Comisia de buget, la solicitarea presedintelui comisiei, pentru a discuta despre situatia creata prin cresterea brusca a francului elvetian in raport cu euro si leu.

 

CITITI SI: HOTNEWS Prevederi ale legii FALIMENTULUI PERSONAL: Datornicii isi pot cere singuri INSOLVENTA, executarile SILITE se suspenda

 

Copresedintele PNL Alina Gorghiu anuntase, luni, intr-un comunicat de presa, ca PNL cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanei fizice, aratand ca este "singura reglementare" care poate ajuta, in contextul cresterii francului elvetian.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!