PSD trebuie înlăturat de la guvernare

0
12

Pentru ce au votat românii în 2014, nu pentru înlăturarea PSD de la guvernare?

PSD trebuie înlăturat de la guvernare cât mai repede. Nu mai trebuie lăsat bugetul de stat pe mâna lor niciun minut. Știind că în 2016 nu mai au nicio șansă, vor fura cât pot.

De asemenea, imaginea de neputință a opoziției va duce mai repede la scăderea încrederii în PNL decât în PSD. Necazul este că PNL nu are la conducere oameni capabili și credibili. Ce să faci cu eternul Vasile Blaga? Sau cu d-na Gorghiu? Am auzit-o pe co-președinta PNL: „vom termina programul de guvernare până la 28 februarie”. Orice partid sau alianță are din start o doctrină, un program și un „guvern din umbră”. Ce au făcut până acum? Cu ce program au participat la alegeri? Dacă au mizat doar pe Iohannis, să-și dea demisia. PNL are nevoie urgentă la conducere de un singur lider, care să fie desemnat apoi ca prim-ministru. Este Cătălin Predoiu, M.R.U., Andreea Paul sau altcineva?

Dacă nu poate fi înlăturat PSD, atunci măcar să fie înlăturat Ponta și să fie constituit un guvern neutru, de tehnocrați (eventual condus de Lucian Croitoru), care să administreze țara până la alegerile din 2016. Cred că toate partidele și parlamentarii vor accepta această propunere, dacă este venită din partea președintelui. PNL nu este pregătit pentru guvernare, iar PSD va scăpa de compromiterea totală. Parlamentarii o mai duc bine mersi încă doi ani.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!