Pupat toți piața endependenți: Grindeanu și Dragnea s-au împăcat.Daddy însuși l-a iertat

0
8

”S-au spus foarte multe lucruri. Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înțelegere. Mi-a vorbit despre tinerețe și despre tentații, despre loialitatea față de partid și despre datoria față de țară. Aș zice că mi-a vorbit părintește.

Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienței politice, un plus pe care îmi doresc să-l folosesc in continuare în interiorul partid” – este sinteza întâlnirii celor doi făcută chiar de Sorin Grindeanu într-un interviu acordat stiripesurse.ro.

 

 

Grindeanu și Dragnea s-au întâlnit. Grindeanu își nuanțează și tonul și declarațiile, nu mai este criticul – tardiv, e drept – al tuturor gesturilor și declarațiilor lui Dragnea.

 

Grindeanu susține, în continuare – fără a și argumenta, e drept –  că opoziția față de Dragnea a fost motivată strict de temerea că, dacă guvernul său cade, PSD va pierde guvernarea. De altfel, această declarație a sa a fost prima notă disonantă în așa-zisa disidență pe care a făcu-o față de liderul PSD, Liviu Dragnea.

 

 

interviul acordat stiripesurse.ro, AICI

 

 

 

 

Nostalgia primei zile…Lanțul amintirilor… Amintirile ne urmăresc, amintirile ne chinuiesc…

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!