Realitatea TV, reclamata de RTV la CNA

0
4

Postul România TV a reclamat Realitatea TV la Consiliul Național al Audiovizualului.  Reclamația se datorează faptului că Marian Vanghelie, invitat la o emisiune la Realitatea TV, a lansat acuzații grave privind postul, jurnaliștii și proprietarul său, informează Hotnews.


În cadrul emisiunii Jocuri de putere din 20 ianuarie 2015, Marian Vanghelie a amenințat că va face dezvăluiri în ceea ce privește viața personală a angajaților România Tv.

 

"RTV este o bagabonțeală. Ghiță e un infractor. Ghiță ș Ponta folosesc România TV pentru intoxicări, amenințări la adresa celor care ar putea să se alăture noului PSD" a spus Marian Vanghelie.

 

CITIȚI ȘI: VIDEO Disputa Marian Vanghelie – Sebastian Ghita la B1 TV: Vanghelie: Ghita nu ajungea nici macar consilier local daca nu era Victor Ponta. Aveti vreo legatura cu niste bani de la OMV?

 

"Evident, nu vă cerem protecție, ci cerem aplicarea legii în ceea ce privește cererea și administrarea de probe ori de câte ori se lansează astfel de acuzații și amenințări pe un post de televiziune", a scris Alexandru Iacobescu, director Romania Tv, în plângerea depusă la CNA.

Iacobescu a mai atras atenția asupra faptului că declarațiile lui  Marian Vanghelie nu au atras "niciun fel de intervenție din partea realizatorului".

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!