Robert Negoita, singurul candidat inscris in cursa, a fost ales sef al PSD Bucuresti

0
6

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a fost ales joi, în unanimitate, președinte al Organizației PSD București, el fiind, de altfel, singurul candidat pentru această funcție.

"PSD, ca întreaga societate, își dorește curățarea societății românești de acest cancer, acest putregai care este corupția. PSD își dorește o Românie curată, o Românie necoruptă", a afirmat Robert Negoiță în discursul său în fața Conferinței Organizației PSD București, citat de Agerpres.

 

Negoiță a amintit că obiectivele sale dar și ale PSD sunt "o administrație eficientă și lupta împotriva corupției".

 

Ecaterina Andronescu, fosta șefă a organizației, a refuzat să intre în cursă, declarând că îl consideră potrivit pe Robert Negoiță să ducă mai departe proiectele filialei bucureștene a social-democraților.

 

"Niciodată nu am fost de părere că funcția îl face pe om, ci dimpotrivă, am gândit că omul, prin ceea ce este el, (…) dă valoare funcției pe care o gestionează într-un moment sau altul. (…) De aceea, vreau să vă spun că, în momentul în care am aflat că dl primar al sectorului 3 (Robert Negoiță — n.r.) dorește să candideze pentru funcția de președinte la organizația de București, am considerat că este potrivit și prin votul dvs sper ca astăzi să îl încurajăm să deseneze aceste proiecte ale organizației și să ducă organizația mai departe", a declarat Ecaterina Andronescu, citată de Agerpres .

 

Ea a dat asigurări că rămâne implicată în activitatea organizației pe care a condus-o.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!