Robert Negoita vrea sefia PSD: Il respect pe Dragnea, dar el nu si-a anuntat candidatura

0
8

La sefia PSD si-au anuntat deja candidatura trei membri de partid. Daca saptamana trecuta, senatorii Serban Nicolae si Daniel Savu si-au manifestat intentia de a candida, marti a venit randul presedintelui PSD Bucuresti, primarul Sectorului 3 Robert Negoita, sa isi anunte canidatura.

 

Robert Negoita este cel de-al treilea social-democrat care vrea sefia PSD, el facand un anunt in acest sens intr-o scurta declaratie de presa sustinuta astazi.

 

"Sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv", a spus Negoita, citat de Agerpres.

 

El i-a comunicat presedintelui interimar al partidului, Liviu Dragnea, intentia sa de a candida.

 

"Nu-l deranjează, ne respectăm reciproc și competiția nu face altceva decât să stimuleze. Am o relație foarte bună cu Liviu Dragnea, îl respect pentru tot ce a făcut și pentru tot ce este. Dânsul nu și-a anunțat candidatura, eu am făcut-o", a continuat seful PSD Bucuresti.

 

Trei pentru sefia PSD

 

Alaturi de Robert Negoita si-au anuntat intentia de a candida la sefia PSD senatorii Serban Nicolae si Daniel Savu. Conducerea PSD a decis să organizeze Congresul extraordinar pe 11 octombrie.

 

Șerban Nicolae a fost consilier al președintelui Ion Iliescu, iar Daniel Savu a fost ofițer SRI, până în 2000, când a intrat în SRI.

 

Întrebat dacă va candida la funcţia de preşedinte PSD, dacă Congresul rămâne pe 11 octombrie, pe actualul Statut, Şerban Nicolae a spus: "Pe orice criterii vor stabili colegii îndreptăţiţi să stabilească criteriile şi în orice condiţii valabile pentru toţi, da", a spus senatorul.

 

Senatorul prahovean Daniel Savu a anunțat și el, vineri, în prezența liderului interimar al PSD, Liviu Dragnea, că va candida pentru funcția de președinte al social-demcraților. 

 

Anunțul senatorului social-democrat Daniel Savu a fost făcut la Conferința județeană de alegeri a PSD Prahova.

 

"Cred în democrația de partid. Numai alegeri cu mai mulți candidați vor face să se certifice o conducere corectă și colegială", și-a justificat Daniel Savu decizia. 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!