Robert Turcescu: Nelu Iordache (Romstrade) este ginerele unui important om din imperiul Grivco al lui Dan Voiculescu

0
6

Jurnalistul Robert Turcescu publica, luni, pe blogul personal, o noua evolutie in cazul lui Dan Voiculescu. Astfel, Turcescu sustine  ca Voiculescu “il cunoaste incredibil de bine”  pe Nelu Iordache, patronul Romstrade, in conditiile in care Iordache este “ginerele numitului Mugur Craciun, directorul departamentului Agricultura de la Grivco SA”, conform Hotnews.

Potrivit lui Robert Turcescu, Mugur Craciun a fost pe vremea lui Ceausescu directorul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Agricola (INCDA) de la Fundulea. In perioada 1991-1997 a fost director al aceluiasi Institut, apoi a ajuns director general al Diviziei de seminte a companiei Agricover precum si director general pentru Romania al companiei germane Saaten Union, specializata in producerea si comercializarea semintelor.

De asemenea, in guvernul Tariceanu, Mugur Craciun a fost propus de PC (Voiculescu) in functia de secretar de stat, specializat pe Integrare Europeana, in ministerul Agriculturii. A stat in aceasta functie un an si jumatate, apoi a devenit director al departamentului de Agricultura la Grivco SA, mai noteaza ziaristul.

CITESTE SI: Dan Voiculescu, urmarit penal pentru SANTAJ. Denuntatorii sunt Nelu Iordache si patronii companiei Romaqua, Nicolae Palfi si Octavian Cretu. Procurorii DNA: Voiculescu lua TAXA DE PROTECTIE contra DENIGRARII in presa

"Partea interesanta abia acum incepe. Craciun are o fiica, Anca. Ea a devenit in urma cu citiva ani sotia omului de afaceri Nelu Iordache- ROMSTRADE, supranumit "Regele Asfaltului". Cine il mai crede acum pe mincinosul de Voiculescu atunci cind afirma ca nu l-a vazut niciodata pe Nelu Iordache? Ca doar e ginerele unui om important din angrenajul Grivco!", scrie Robert Turcescu.

Nelu Iordache este unul dintre cei trei oameni de afaceri care l-ar fi denuntat pe Dan Voiculescu pentru santaj. Iordache, care detine compania Romstrade, este in prezent arestat la domiciliu, dupa ce a petrecut dupa gratii un an si jumatate pentru deturnare de fonduri europene, spalare de bani si inselaciune.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!